Loading...

FÅ ONLINE SUCCES

Med vores innovative digitale løsninger bringer vi din virksomhed til nye højder

Opdag mere

Hvad laver vi

 

FULL SERVICE DIGITALT BUREAU. VI SÆTTER DIGITAL TEKNOLOGI TIL AT ARBEJDE FOR DIN VIRKSOMHED

WEB- & SOFTWARE

Brug af WEB til at skabe forretningssucces er vores specialitet. Vores erfarne team af webudviklere er dedikeret til at skabe skræddersyede og innovative webløsninger. Uanset om du har brug for en simpel hjemmeside eller en kompleks webapplikation, leverer vi brugervenlige og responsive løsninger, der imødekommer dine behov. Vi leverer løsninger til små og store virksomheder, samt internationale virksomheder, der ønsker ambitiøse webløsninger.

Opdag mere

SEO & DIGITAL MARKETING

Synlighed på søgemaskiner er afgørende for online succes. Vi tilbyder skræddersyede SEO-tjenester, der hjælper med at forbedre din placering på søgemaskiner som Google. Dette inkluderer søgeordsoptimering, teknisk SEO og indholdsstrategier. 

Vi hjælper dig med at nå ud til din målgruppe. Vi fokuserer på effektiv digital markedsføring, som vil generere både omsætning og afkast. En forskel der vil kunne mærkes på bundlinjen.

Opdag mere

BUSINESS INTELLIGENCE

Det er en teknologi og en proces, der hjælper dig med at indsamle, organisere og analysere data fra forskellige kilder inden for din virksomhed. Ved at gøre dette giver BI dig værdifulde indsigter og rapporter, der hjælper dig med at træffe informerede beslutninger. At træffe den rigtige beslutning på det rigtige tidspunkt er det, vi tilbyder med vores BI-løsning. Disse værdigfulde rapporter er væsentlige for en ambitiøs menagement og visionær ledelse.

Opdag mere

Vores arbejdsprocess

Vores succesfulde vej til at levere enestående digitale løsninger er bygget på en tretrinsproces, der sikrer, at vi opfylder dine behov og forventninger på bedste vis

01

Forståelse & Design

Før vi begynder at kode eller designe, dykker vi dybt ned i din virksomheds behov og mål. Vi ønsker at forstå din vision og skabe en plan, der præcist afspejler dine ønsker. Dette trin handler om at skabe grundlaget for en enestående løsning, der er skræddersyet til dig.

02

Udvikling & Test

Efter at designfasen er færdig, går vi i gang med at omsætte ideer til virkelighed. Vores erfarne udviklere arbejder på at bygge en teknisk robust løsning. Men vi stopper ikke der. Vi tester og finjusterer nøje for at sikre, at alt fungerer problemfrit. Dette trin er nøglen til at skabe en pålidelig og effektiv løsning.

03

Implementering & Tilpas

Når vi er sikre på, at alt er perfekt, er det tid til at introducere din nye digitale løsning til verden. Vi sørger for en problemfri implementering, og vi er der hele vejen for at sikre, at løsningen tilpasses og udvikler sig i takt med dine skiftende behov. Vi er din partner på rejsen mod online succes.

0
0
0
0

UDVALGTE CASES

Inksaloon

Inksaloon

Web Development
Bio-partner

Bio-partner

Web Development
Nymølle Manøvrebane

Nymølle Manøvrebane

Web Development
Bigini

Bigini

Web Development
Firstdrive

Firstdrive

Web Development
Nordtrafikskole

Nybrotrafikskole

Web Development
Slotsbyensfodterapi

Slotsbyensfodterapi

Web Development
Kingostrafikskole - Køreskole i København

Kingostrafikskole

Web development and SEO

Vores kunders stemmer

Vi lader kunderne tale...

Inovators team gets my highest recommendations. They have been incredibly helpful during creative process of designing and developing my website. They are always ready to give good advice or guidance regarding great online strategy and marketing.

Communication with team members at Inovator was easy & they were quick to respond on mails and phone calls. They communicate with skype too. They explain everything in plain english. They finished tasks before deadline and result was better than I expected.

In the end of my project Inovator created a short video that explained how to administrate my website and how I can make changes myself. The platform they have used to built my website on is easy to use and adapt. I really appreciate their helpfulness and hard work.

BI provides Trigema with global insight into the organisation - right down to the level of individual transactions.

Management always has an overview encompassing brands, customers and sales reps - this provides invaluable insight in real-time.

Inovator improved search experience, they targeted personalized emails and improved click-through rates using advanced analytics. Our best recommendation to this team of helpful people.

Hvem er vi

Vi er din partner i digital vækst og sucess.

Inovator er et webbureau som har lavet hjemmesider, apps og digital marketing siden 2011. 

Vi tror på, ​​at nøglen til succes i denne mere og mere komplekse og konstant foranderlige verden ligger i det stærke team af individer med forskellige færdigheder. 

Vi har derfor samlet et team af eksperter med forskellige færdigheder og dybdegående viden, hvilket giver os en enestående evne til at levere skræddersyede løsninger til en bred vifte af brancher.

Fra webudvikling og design til markedsføring og SEO-optimering. Vi kan tackle enhver udfordring og skabe succesfulde resultater for vores kunder, uanset deres branche.

Vores ambition er ikke at være  billigst eller størst. Men vi vil være de bedste til at sikre at vores kunder får bedst value for deres penge og digitale løsninger som kan arbejde for dem mange år i fremtiden. 
Vi ønsker gennem gennemsigtighed og åben kommunikation at gøre hver kunde til en del af vores team. Vi prioriterer at vores kunder får ærlig og pålidelig rådgivning. Vi gør ikke forskelsbehandling af vores kunder. Uanset om der er tale om små eller store virksomheder får de alle sammen den samme førsteklasses oplevelse.
65 Afsluttede projekter
57 Tilfredse kunder
35 Afsluttede opgaver i dag
98 Besvarede mails

Vil du sikre din virksomhed digital fremtid og vækst? 

Kontakt os og få en gratis konsultation. (Udfyld formen så kontakter vi dig)

Address

Dobropoljska BB

19300 Negotin

Serbia

Skype name

inovator.cph