Vil du have flere elever?

50.000 unge danskere tager kørekort hvert år. De fleste bruger Internettet til at finde deres køreskole. Finder de dig?

 

Google afslører, at der i gennemsnit bliver søgt 265.000 gange efter kørekort eller køreskole om måneden. Inovator har erfaring med udvikling, optimering og markedsføring af hjemmesider til netop køreskoler. Vi har udviklet www.prove.dk helt fra bunden og vi har udviklet på www.askoreskole.dk. Vi ved hvordan vi kan skabe flere henvendelser til din skole. Derfor har vi sat følgende sammen:

 

SEO optimering

Mange køreskoler har en hjemmeside. Vi tilbyder at udføre en Søgemaskine Optimering (SEO). Efter udført SEO kan du være sikker på at din hjemmeside vises blandt de første 10 køreskoler på Google, Bing, Yahoo og andre populær søgemaskiner.

 

Facebook

Facbook er det sted din målgruppe samler sig. Vi har de redskaber der skal til for at tilbyde dem et kørekort i netop din skole. A.S. Køreskole er et pragteksempel på hvordan man kan bruge Facebook til at skaffe sig elever.

 

Bliv set på Google

Google er verdens største søgemaskine. Unge mennesker der vil tage et kørekortet bruger Google til at finde den skole de vil bruge. Du kan med sikkerhed få flere elever ind i undervisningslokalet ved at annoncere på Google.

 

Online betaling

Har du en hjemmeside, så har vi en betalingsløsning klar! Vi har fundet den bedste kombination af sikkerhed og pris til dig. Vi kan tilbyde en smart løsning der integrerer et online betalingsmodul på din hjemmeside.

 

Online booking af timer

Hold styr på din køretimer. Lad dine elever selv finde de tider der passer dem. Du bliver opdateret om ændringer i din kalender og du bliver påmindet om dine aftaler på SMS. Det gør eleven også.

 

Hjemmeside

Til de køreskoler der har en gammel eller ingen hjemmeside kan vi tilbyde en hjemmeside i ren verdensklasse. Vi bygger hjemmesider der integrerer med de sociale medier fra day one. Det betyder at du får en fremtids sikker løsning der arbejder for dig lige fra starten. Du kan se to eksempler på design vi kan tilbyde:

eksempel Aeksempel B