Vi er ærlige, kompetente, innovative, prisbevidste og samarbejdsvillige. Vi er inovator!

 

Hvorfor Inovator og ikke Innovator?

Der var et "N" for meget, og vi skærer altid alting ned til benet - også prisen!

Vores idé er at lave IT systemer, som de burde være, simple at bruge og endnu simplere at vedligeholde. Dette er en stor udfordring for enhver IT kyndig, hvorfor? Fordi det er svært at skabe simple IT systemer - det kræver meget viden og meget tid. Det kan dog godt lade sig gøre, for vi gør det og vi gør det indenfor den aftalte tid og til den aftalte pris.

 

Inovator har hjulpet mig med helt ny hjemmeside (prove.dk) og jeg var super tilfreds. Holdet bestående en ScrumMaster og 10 programører kunne løse alle opgaver de blev stillet og harogså hjulpet med at lave vores E-bog ,facebook løsning, mobil aplikationer med online teoriprøver på iPhone, iPad, Android og Android tablet. Inovator integrerede vores betalings og sikkerheds løsninger på hjemmesiden. Teamet's erfaring fra bank og forsikringsverdenen har virkeligt sat præg på kvaliteten og sikkerheden.


Jeg vil varmt anbefale Inovator (og det har jeg også gjort til flere af mine kolegaer) til at løse de mest krævende opgaver til rimelige priser. Jeg vil også nævne at kommunikationen var ekstra god og jeg har altid fået svar på det forespurgte i løbet af et par minutter.  10 stjerner herfra.
Andrija Seslija (www.prove.dk) 

Vi udvikler websider, websites og webshops der er med til at styrke vores kunders forretning på to fronter. Den ene front er time to market - vores metode sikrer at den forretningskritiske funktionalitet altid er det første der bliver leveret. Den anden front er return of investment - vi opkræver kun for det vi leverer, og vi leverer løbende. Dette gør at vores kunder tjener penge mens vi stadig udvikler og dermed er den sum penge din virksomhed investerer i web udviklingen hurtigt tjent hjem igen.

Vi udvikler aplikationer til mobiltelefoner og tablets der er med til at øge vores kunders markedsposition, uanset om der er tale om standalone aplikationer eller en aplikationer der integreres med en anden webløsning.

Denne kombination gør os unikke fordi vi skaber hele løsninger og dermed sparer vores kunder mange penge. De behøver kun at bruge tid på at forklare forretningsønsker én gang, og de får løsningen til en rimelig pris.